Studeni, 2021

06Stu10:0015:30Poletarci let, let idemo na izlet u ValpovoUzrast:Poletarci,VolonteriTip aktivnosti:Izlet

Detalji aktivnosti

Dragi poletaraci i pčelice, učenici nižih razreda OŠ, ovo je izlet za VAS.

Idemo u Valpovo gdje će nam domaćini biti Odred izviđača “Iovallios” Valpovo. Jesenske igre i radionice održati ćemo u prelijepom valpovačkom parku, a mjesto okupljanja je Izviđački dječji eko centar Valpovo.

POLAZAK – POVRATAK

Iz Osijeka polazimo u 10,30h ispred Izviđačkog parka Donji Grad (Trg Nikole Tesle). Treba doći 15 do 30 min ranije, donijeti epidemiološki list – suglasnost za svakog sudionika – volontera i predati ga voditeljici izleta. Na isto mjesto okupljanja u 15,30h (Izviđački park Donji Grad Osijek) dolazimo u Osijek.

PRIJEVOZ

Prijevoz autobusom organizira tvrtka “Topla voda” doo Bizovac.

HRANA

Svaki sudionik i volonter za sebe nosi hranu i piće potrebno za vrijeme boravka na izletu.

SUDIONIČKA PARTICIPACIJA

Svaki sudionik sudjeluje u dijelu troškova izleta u iznosu 30 kn po osobi. Iznos od 30 kn sudionici donose prije polaska na izlet i predaju ga odgovornoj voditeljici izleta.

ODJEĆA i OBUĆA

Svako se treba obući u skladu s vremenom, obvezno treba imati kabanicu i nepromočivu obuću. Svi koji imaju izviđačke marame i majice poletaraca trebaju ih ponijeti. Izviđački volonteri trebaju biti u izviđačkim košuljama, duksama i prslucima + kabanice. Svaki sudionik/volonter obvezno mora imati masku za lice i sredstvo za dezinfekciju ruku.

ROK ZA PRIJAVU

On line obrazac https://docs.google.com/forms/d/1QZweBKKHzqJMZHHoTYkkoKTUmnJ5H_FETUoiIxD2UTc/edit treba popuniti svaki sudionik /volonter do 30.10.2021. Ukoliko se prije popune mjesta u autobusu, zaustaviti ćemo prijave. Prednost pri prijavi imati će oni koji se prvi prijave. Molimo da se ne prijavljujete ukoliko zaista ne mislite ići na izlet, jer zauzimate nekom mjesto tko bi išao, ali zbog vaše prijave ne može.

OSTALO

Nakon roka prijave, svi ćete na mail koji je naveden u ovom obrascu dobiti epidemiološki list – suglasnost koji je OBVEZNO imati i bez kojeg se na izlet ne može ići. Za sve maloljetne sudionike obrazac potpisuje roditelj/staratelj i sudionik. Punoljetne osobe same potpisuju obrazac.
Pojmovi sudinik/volonter se odnosi na sve osobe bez obzira na spol. Ukoliko imate pitanja, isti možete poslati na mail ikjavor@gmail.com ili nazvati BLAŽENKU HAP – BLAŽU, odgovornu voditeljicu izleta (099-254-41-47).

Vidimo se na izletu i susretu s poletarcima iz Valpova!

 

Više

Vrijeme

(Subota) 10:00 - 15:30

X