Prosinac, 2021

04Pro05:3021:30KRAPINI NA DAR_ izlet za poletarce 4.12.2021.Uzrast:PoletarciTip aktivnosti:Izlet

Detalji aktivnosti

Dragi poletaraci i pčelice,

Idemo u subotu 4. prosinca 2021., u KRAPINU povodom blagdana Sv.Nikole biskupa i dana Grada Krapine.Početak akcije u KRAPINI je u 9:30, a završetak akcije te podjela nagrada je planirana iza 15:00. Iza toga krećemo kući. Osiguran Vam je doručak i ručak, nagrade najboljima i još po koje iznenađenje. Molimo Vas da sa sobom donesete lončić/čuturicu, a pribor za jelo ne trebate donositi.

Obzirom da je prijevoz na izlet organiziran putničkim kombijem, broj sudionika – poletaraca je ograničen na 6 (šest) + dva voditelja.

POLAZAK  – POVRATAK  Iz Osijeka polazimo u 5,30h ispred Izviđačkog parka Donji Grad  (Trg Nikole Tesle). Treba doći 15 do 30 min ranije, kada ćete popuniti epidemiološki list – suglasnost za svakog sudionika – volontera i predati ga voditeljici izleta.  Na isto mjesto okupljanja  između 19,00- 20,00h (Izviđački park Donji Grad Osijek) dolazimo u Osijek.

SUDIONIČKA PARTICIPACIJA  Svaki sudionik sudjeluje u dijelu troškova izleta u iznosu 180 kn po osobi. Iznos od 180 kn uplaćuju na IBAN HR31 2500 0091 1020 1941 2   naše udruge ODMAH a najkasnije do 29.11.2021.

ODJEĆA i OBUĆA Svako se treba obući u skladu s vremenom, obvezno treba imati kabanicu i nepromočivu obuću. Svi koji imaju  izviđačke marame i majice poletaraca trebaju ih ponijeti.  Izviđački volonteri trebaju biti u izviđačkim košuljama, duksama i prslucima + kabanice. Svaki sudionik/volonter obvezno mora imati masku za lice i sredstvo za dezinfekciju ruku.

ROK ZA PRIJAVU  -čim prije tim bolje, tko prvi uplati kotizaciju, taj na izlet ide (nema prijavnog obrasca) samo treba javiti BLAŽI da će poletarac/pčelica ići na izlet i na mail ikjavor@gmail.com poslati potvrdu o uplati sudioničke participacije.

BUDI HUMANITARAC -organizator moli udruge koje dolaze na aktivnost da donesu prema svojim mogućnostima određenu količinu različitih živežnih, NEKVARLJIVIH namirnica (brašno, šećer, ulje, slatkiši, higijenske potrepštine…) koje bi onda u Božično vrijeme u suradnji sa krapinskim Caritasom podjelili onima kojima je najpotrebnije.

OSTALO  Prilikom dolaska na zborno mjesto svi ćete dobiti   epidemiološki list – suglasnost koji je OBVEZNO imati i bez kojeg se na izlet ne može ići. Za sve maloljetne sudionike obrazac potpisuje roditelj/staratelj i  sudionik. Punoljetne osobe same potpisuju obrazac. Svi prije dolaska na zborno mjesto trebaju izmjeriti temperaturu.

Ukoliko imate pitanja, isti možete poslati na mail ikjavor@gmail.com  ili nazvati BLAŽENKU HAP – BLAŽU, odgovornu voditeljicu izleta (099-254-41-47).

Vidimo se na izletu i susretu u KRAPINI!

Više

Vrijeme

(Subota) 05:30 - 21:30

X