Prosinac, 2022

17Pro11:3019:01Izlet U PRIRODI JE ZDRAVLJE- ČUDESNI PROSINACUzrast:Brđani,Istraživači,Izviđači,Poletarci,Roditelji,svi zainteresirani,VolonteriTip aktivnosti:Izlet,Radionica

Detalji aktivnosti

Poziv svima koji znaju da je u PRIRODI zdravlje !

Izviđački klub Javor Osijek i Gradska Liga protiv raka Osijek surađuju u projektnim aktivnostima posebice onima koje potiču aktivan boravak u prirodi i izbor aktivnosti koje utječu na zdrav način života. Blagdansko je vrijeme, stoga vas sve pozivamo na izlet u ČUDESNU BLAGDANSKU ŠUMU u Cret Bizovački (Lovačka kuća).

Radi utakmice hrvatske nogometne reprezentaciju u subotu s početkom u 16 h mijenjamo termin za izlet.  Vraćamo se do 15 h.

Kada: Subota, 17. 12.2022.

Polazak: 10,30h ispred Izviđačkog parka Donji Grad (Trg Nikole Tesle, kod Kožare) Povratak: 15,00h na lokaciju polaska Prijevoz: Autobusom „Topla voda“ Bizovac Izlet je za sve sudionike besplatan.

Obvezna prijava putem google obrasca link je: https://docs.google.com/forms/d/1Wxhob2mFZ9562xOnt-QmuGHOBdr3IEEUA1-9WuxLv0Y/edit do 15.12.2022. Program:

Uređenje šume u Blagdanskom duhu (svako donosi nešto s čim može ukrasiti šumu)

 Priprema hrane u prirodi (svaka družina donosi sebi sve što želi pripremiti i pojesti)

Tjelovježba u šumi (šetnja i vježbe)

Prigodi Blagdanski program (svaka družina treba pripremiti barem jednu točku programa u Blagdanskom duhu)

Blagdanska Tombola (svaki sudionik izleta treba UPAKIRATI POKOLN za Tombolu u vrijednosti od 10 do 20 kn i predati ga prije ulaska u autobus voditeljici izleta)  Božićni sajam u Čepinu (posjet izviđačima u Čepinu, OI Suncokret, druženje uz čaj i kolačiće – svako neka ponese vrećicu čaja i keksa za izviđače iz Čepina)

Voditeljica izlet: BLAŽENKA HAP – BLAŽA -099-254-41-47 PS

Obucite se toplo, ponesite nešto gdje možete sjesti, šibica za upaliti vatru, opremu i pribor za kuhanje i jelo i sve po iskustvu tako da nam svima bude ugodno i lijepo. U slučaju jako lošeg vremena aktivnost će se održati u prostorijama IK Javor. Sve informacije vezano za izlet prijavljeni će dobiti na navedeni mail u prijavnom obrascu.

Više

Vrijeme

(Subota) 11:30 - 19:01

X