Travanj, 2024

05Tra(Tra 5)08:0006(Tra 6)18:005.-6.4.2024. Izviđački kamp "Moja dva dana u šumi"Uzrast:Izviđači,VolonteriTip aktivnosti:Ekološka,Radionica,Višednevna aktivnost

Detalji aktivnosti

POZIV NA KAMP: MOJA 2 DANA U ŠUMI, 05.-06.04.2024.

Svoje proljetne praznike iskoristi za novu avanturu i novo iskustvo!

S izviđačima istražuj šumu, orijentiraj se pomoću kompasa i prirodnih obilježja, spavaj u šatoru, pripremi i zapali vatru te na njoj skuhaj svoj obrok. Kada padne noć pjevaj i druži se uz vatru sa svojim vršnjacima, a kada ekipa ode na spavanje – budni ostaju samo dežurni izviđači koji paze na ostale. Kada nešto napravimo samostalno uz dobro društvo – to nam ostaje u najljepšim sjećanjima.

  • Kamp je namijenjen za učenike od 5.-8. razreda osnovne škole, a održati će se u šumi Sirkovine kod Čepina.
  • Ukoliko imaš mlađeg brata/seku – reci mu/joj da se prijavi na izlet koji se održava vikend nakon kampa – 13.4. 🙂
  • Na kamp sudionike dovoze roditelji/staratelji u petak 5.4.2024. u jutarnjim satima te na isto mjesto dolaze po njih u subotu 6.4. u popodnevnim satima (točnije informacije o lokaciji i vremenu dobiti ćete na navedeni mail nakon prijave, nekoliko dana prije kampa).
  • Na kampu će sa sudionicima biti  voditelji koji su u redovnom radu Izviđačkog kluba Javor zaduženi za dobnu skupinu izviđača koji pohađaju više razrede osnovne škole.
  • Od opreme sudionicima će biti potrebno: baterijska lampa (svjetiljka), džepni nožić, vreća za spavanje ili 2 deke/jorgani, čvrsta obuća za hodanje po šumi, voda, sjekira (tko ima), šatorsko krilo/podloga za sjediti na podu, vreća za smeće, kabanica,… Više informacija odnosno detaljniji popis opreme također ćete dobiti na navedeni mail nekoliko dana prije kampa. I bez brige, što nemate – javite nam 🙂
  • Također, preporučamo da u šumu ne nosite mobitele – naši voditelji uvijek će biti dostupni za hitne pozive.

SUDIONIČKA PARTICIPACIJA:

  • Sudionička participacija iznosi 10 EUR. U troškove je uračunata organizacija izleta i 4 obroka (ručak, večera, doručak, ručak).
  • Uplata sudioničke participacije u iznosu 10 EUR treba biti na IBAN HR31 2500 0091 1020 1941 2 (opis plaćanja PROLJETNI KAMP –ime i prezime sudionika).
  • Rok za prijavu je  do 29.3.2023. (popunjen on line obrazac https://forms.gle/bwEiVAu4ooBQFU3eA  i uplaćeno 10 EUR na IBAN Udruge). U slučaju odustajanja 10 EUR-a se ne vraća.  Popunjenu i potpisanu  prijavnicu  treba  predati prilikom dolaska na izlet odgovornom voditelju izleta.

ODGOVORNI VODITELJ IZLETA:  Bernard Kovač, 092 269 5085

Sve druge informacije vezano za provedbu kampa dobiti će sudionici na mail koji navedu u obrascu prijave. Popunjenu i potpisanu prijavnicu/suglasnost, treba predati prilikom dolaska na kamp odgovornom voditelju. Za dodatne informacije nazovite 099-3333-017 ili pošaljite mail ikjavor@gmail.com.

Pratite nas na našem webu www.ik-javor.hr i na društvenim mrežama.

Više

Vrijeme

5 (Petak) 08:00 - 6 (Subota) 18:00

X