Lipanj, 2023

03Lip10:0018:003.6.23. ŽIVOT U SKLADU S PRIRODOM- Dani otvorenih vrata udrugaUzrast:Brđani,Istraživači,Izviđači,Poletarci,Roditelji,svi zainteresirani,VolonteriTip aktivnosti:Ekološka,Erasmus + Izviđački hod za bolji svijet,IKZOR_ MZO

Detalji aktivnosti

OS JAVOROVCI sudjeluju u manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Više o manifestaciji na https://www.udruge.hr/

Dana 3.6.2023. u osječkom ZOO Vrtu obilježiti ćemo Svjetski dan zaštite okoliša (5.6.). Naši će volonteri i članovi biti u dva termina u  ZOO vrtu i to od 10 do 12 h i od 16 do 18h. 

Posjetitelji ZOO Vrta imati će prilike upoznati se na koji način IZVIĐAČI žive u skladu s prirodom. Koliko je važno čuvati  prirodna bogatstva i koliko je zdravo biti izviđač. Ujedno ćemo organizirati i čišćenje  obale  naše rijeke Drava. Tijekom aktivnosti predstaviti ćemo naše projekte kao što su IZVIĐAČKI KORACI ZA ODRŽIVI RAZVOJ, BUDI I TI ZDRAV(KO) SKAUT, IZVIĐAČKI HOD ZA BOLJI SVIJET, FESTIVAL IZVIĐAČKIH PJESMA OSIJEK. Također ćemo predstaviti naše ljetne aktivnosti.

Posjetitelji će imati prilike saznati  kako mogu razvijati vlastite vještine i kompetencije volontiranjem putem izviđačke udruge.

Dobro nam došli!

Više

Vrijeme

(Subota) 10:00 - 18:00

X