Lipanj, 2023

21Lip(Lip 21)08:0028(Lip 28)20:0021.-28.6.23. Trening kamp "Izviđački hod za bolji svijet"Uzrast:VolonteriTip aktivnosti:Erasmus + Izviđački hod za bolji svijet

Detalji aktivnosti

Opći je cilj projekta je cjeloživotnim učenjem podupirati obrazovni, profesionalni i osobni razvoj ljudi u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta u Europi i šire, što pridonosi održivom rastu, kvaliteti radnih mjesta, socijalnoj koheziji, poticanju inovacija te jačanju europskog identiteta i aktivnoga građanstva. Opći cilj izviđaštva je utjecati na razvoj životnih vještina svakog pojedinca kako bi se isti razvili u sposobne, kreativne ljude, spremne pomoći sebi, drugima, koji znaju donositi odluke, koji razumiju, poštuju i cijene , koji tijekom cijelog života sebe nadograđuju kako bi postigli željene ciljeve

Glavna skupina našeg projekta su osobe koje rade s mladima. Svaka udruga partner u projektu će sudjelovati s 5 sudionika. Na projektu zajedno radi  8 organizacija (1 nositelj i 7 partnera) s istim ciljem razmjene znanja i stjecanja novih znanja i vještina koje će sudionici aktivnosti primjenjivati u svojim lokalnim sredinama. Svaka partnerska organizacija u projektu bit će aktivno uključena u treninge u kampu.

Sudionici projekta (osobe koje rade s mladima) imat će prije svega mogućnost predstavljanja vlastitih kompetencija i znanja, uz savladavanje novih znanja i vještima. Očekuje se povećanje znanja i sposobnosti svih sudionika koji će usvojena znanja prenijeti u svoje lokalne zajednice. Stječi će dodatne kompetencije te će biti bolje pripremljeni za tržište rada i za njihovo zaposlenje ili prelazak na bolji posao.

Projekt „Izviđački hod za bolji svijet „ sufinanciran je sredstvima programa Europske unije  ERASMUS+ Agencije za mobilnost i programe Europske unije Republike Hrvatske.

Link za prijavu: https://forms.gle/22Tz6th8Z5bVMh7q8

Više

Vrijeme

21 (Srijeda) 08:00 - 28 (Srijeda) 20:00

X