31.5.2024. Svjetski dan nepušenja

U suradnji sa našom partnerskom udrugom Gradska Liga Protiv Raka Osijek organiziramo radionice i izlet “U prirodi je zdravlje”

Ovo je poziv učenicima  osnovnih i srednjih škola Grada Osijeka

Predmet: Poziv na obilježavanje Svjetskog dana nepušenja 31.5., uz mogućnost sudjelovanja  na besplatnom izletu  „U prirodi je zdravlje“ dana, 15.6.2024.

Hej – Haj Ti, baš Ti…

Kao što već znaš, dana 31.5. obilježava se Svjetski dan nepušenja.

Tim Te povodom pozivamo da sudjeluješ u individualnim radionicama izrade plakata  i  na zajednički izlet u Aquapark Shhhuma.

Prihvati naš poziv i u pet koraka osiguraj sebi besplatni izlet u PP Papuk i uživaj na kupanju  u Aquapark-u  Shhhuma u Velikoj.

  1. Korak

U razdoblju od 31.5. do 10.6.2024. napravi plakat s porukom:

Stop pušenju – u modi je zdravlje“ ili „Zamjeni cigaretu jednu za jabuku vrijednu

Osim jasne poruke na plakatu je potrebno biti vidljivo i Tvoje ime, naziv tvoje škole, razred koji pohađaš te logo/znak Gradske lige protiv raka Osijek i Izviđačkog kluba Javor Osijek.

Tvoj je izbor koji ćeš „alat“ koristiti za izradu plakata. Možeš ga napraviti „ručno“ te ga uslikati i poslati na navedeni mail. To je Tvoj izbor. Također se možeš i snaći da ti pomognu roditelji ili starija braća ili sestre. I to je Tvoj izbor!

  1. Korak

Napravljeni plakat pošalji u jpg ili png. formatu na mail jadranka.kokolari@gmail.com  čim prije ili do 10.6.2024. Pazi! Moguće je i prije  roka zaključiti mogućnost prijave, jer čim nam stigne 40 plakata zaustavljamo aktivnost.

  1. Korak

Popuni prijavni obrazac za odlazak na besplatni izlet u Veliku (link ćeš dobiti nakon što pošalješ svoj plakat). Prijavu napravi ODMAH čim dobiješ link. Na besplatni izlet možeš ići samo ako si napravio/la i poslao/la svoj plakat.

  1. Korak

Podjeli naš fotoalbum sa svim plakatima na društvenim mrežama koje pratiš od 10.6. do 15.6.2024.

5.Korak

Uživaj u izletu  i na kupanju u Aquapark-u  Shhhuma u Velikoj, 15.6.2024.

Za svaku dodatnu informaciju možeš nazvati Jadranka Kokolari (099-3333-017)

Aktivnost organizira:

Gradska liga protiv raka grada Osijeka u suradnji s partnerskom udrugom Izviđački klub Javor Osijek.

 

Podijeli s prijateljima:
X