Virtualni 19. FIPO Fest!

Dragi izviđači, partneri, gosti, gledatelji, roditelji, pratitelji našeg FIPO fest-a
S tugom u srcu, javljamo da smo odustali od tradicionalne organizacije 19. Festivala izviđačkih pjesama Osijek FIPO Fest-a, zbog dobro poznate „ Covid19 situacije“

19. Fipo fest ove 2020. biti će organiziran u „krugu“ članova Izviđačkog kluba Javor Osijek, na način da ćemo snimiti izviđačke pjesme po patrolama sa ciljem izrade video zapisa, kako bi ipak „održali“ tradiciju izviđačke pjesme povodom dana Grada Osijeka, koji se obilježava 2.12.

Nadamo se da ćemo u 2021., kada obilježavamo 20 godina od ponovnog osnivanja izviđačke udruge i našeg javorskog djelovanja, moći organizirati 20. FIPO FEST u Gradu na Dravi.

Prema planu 20. FIPO biti će 27./28. 11.2021. do tada: „Pjevaj pjesmu vedro prijatelju Ti, jer pjesma smo mi svi!“
 
Naravno ukoliko želite i vi snimiti izviđačku pjesmu i / ili pjesmu iz svog zavičaja povodom 19. Fipo Festa, kre-kre Fipooooo Osijek, slobodno je objavite do 2.12.2020. i označite na društvenim mrežama naš IK Javor Osijek i 19. FIPO Fest.

Vaši osječki javoroci

Ujedno Vas pozivamo na pisanje izviđačkih kratkih priča svima koji su imali bilo kakav kontakt s osječkim javorovcima. Zbirku Izviđačkih priča o osječkim javorovcima i našem izviđačkom svijetu želimo tiskati povodom 20 godina postojanja IK JAVOR, isto tako želimo da to budu vaše priče koje će se prepričavati novim i novim generacijama izviđača.

Podijeli s prijateljima:
X