Postani donator Fotomonografije osječkih izviđača

Poštovani donatori izviđačke knjige,

Fotomonografija osječkih izviđača je peta knjiga u sklopu edicije “Biblioteka skaut” koja daje povijest izviđača Osijeka i Čepina iz pera samih izviđača na dvjestotinjak tvrdo ukoričenih stranica, započevši od 1952. godine pa sve do 2022. s prijelomom na 1991. da bi na kraju bilo dano i djelovanje izviđača/skauta u periodu od 1914. godine pa do 1940. godine.

Kako je ovo djelo tako obimno tako su se u njegovu izradu uključite tri udruge: Izviđački klub “Javor” iz Osijeka, Udruga izviđača “Slavonski hrast” iz Osijeka i Odred izviđača “Suncokret” iz Čepina.

Knjiga kao takva pruža vrijedno svjedočenje i vrijedan je izvor o izviđačima u Osijeku i Čepinu te je prva knjiga iz edicije koja se bavi povijesti izviđača u Osijeku i bližoj okolici. Za izviđače će svakako biti dio njihove osobne biblioteke, za evociranje uspomena ili za dodatno istraživanje korijena izviđačkih organizacija u Osijeku i okolici.

Kako bi ova fotomonografija izašla u tiskanoj verziji, u tiražu od 250 komada, potrebna nam je i Vaša pomoć. Cijena pojedinog primjerka je oko 11 eura. Postanite donator izviđačke fotomonografije.

Ime/naziv svakog donatora koji financijski pomogne izdavanje fotomonografije  do 30. 5.2024. bit će upisano na zadnjoj stranici knjige jer tada ide u tisak.

Donacije možete uplatiti na naš IBAN HR31 2500 0091 1020 1941 2  s naznakom „Za Fotomonografiju“.

Knjiga se neće naći u slobodnoj prodaji već će svaka izviđačka udruga, svoju trećinu, pokloniti članovima, autorima, donatorima, knjižnicama i prijateljima organizacije.

Više informacija možete dobiti ako nazovete nazovite 099-3333-017  ili  pošaljete mail ikjavor@gmail.com

Hvala na razumijevanju i prihvaćanju naše zamolbe.

STVARAMO BOLJI SVIJET,  uz izviđački pozdrav, BUDI PRIPRAVAN!

 

Podijeli s prijateljima:
X