Veljača, 2021

15Velj19:0021:00HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snoveUzrast:Brđani,Istraživači,Izviđači,Poletarci,Roditelji,VolonteriTip aktivnosti:Nacionalna

Detalji aktivnosti

Izviđački klub Javor Osijek uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.
Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.
Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.
I naš IK JAVOR postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu.
Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u naš klub svakog ponedjeljka u veljači od 19 do 21 h.
Voditeljica našeg HAPPYCENTRA je Blaženka Hap (099-254-41-47).
Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na www.happycentar.com.
Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Više

Vrijeme

(Ponedjeljak) 19:00 - 21:00

X