26.07.-08.08.18. LOGOROVANJE „OSJETI PRIRODU“ ROVINJ 2018

Izviđačko logorovanje Rovinj – 2018. „Osjeti Prirodu“ prošlo je kao u trenu, a ono najvažnije je povezivanje svih sudionika u jedno veliko prijateljstvo i svi jedva čekaju nove izviđačke izazove i nova druženja bez obzira iz kojeg grada i iz koje izviđačke udruge dolaze.

Program je u potpunosti realiziran. Dio programa je izmijenjem u skladu s novim idejama operativnog tima, no izmjene su bile na bolje i sa ciljem što boljeg, zabavnijeg i kretivnijeg izviđačkog vremena.

Organizator logorovanja IZVIĐAČKI KLUB JAVOR iz Osijeka zahvaljuje svim sudionicima koji su bili u kampu i svima koji su na bilo koji način sudjelovali na ovogodišnjem logorovanju a posebno zahvaljuje izviđačkim voditeljima – volonterima iz svih udruga sudionika kampa i to redom: Veliko HVALA Odredu izviđača „Jazavac“ iz Đakova, Udruzi skauta „Sveti Juraj“ iz Bjelovara, Izviđačkom odredu „Veternica“ iz Zagreba, Odredu izviđača „Sjever-Jug“ iz Rijeke, Odredu izviđača pomoraca „Uljanik“ iz Pule te domaćinu kampa Odredu izviđača Tino Lorenzetto iz Rovinja.

Podijeli s prijateljima:
X