20.-21.4.2024. Izviđački kamp u Ernestinovu

Završio je još jedan Izviđački kamp u Ernestinovu.
Zahvaljujući svima koji su dali volonterski doprinos i uložili svoje znanje, vještine i vrijeme u dobrobit djece i mladih.
Zahvaljujući svim sudionicima koji su nam dali povjerenje i ispunjavali izviđačke izazove koje smo ove godine posvetili važnim elementima života: VODI, VATRI, ZEMLJI, ZRAKU i PETOM ELEMENTU – Čovjeku.
Zahvaljujući roditeljima koji znaju da je slobodno vrijeme provedeno na IZVIĐAČKI način, baš najbolje „utrošeno“ vrijeme za njihovu djecu.
Zahvaljujući Gradu Osijeku, Osječko baranjskoj županiji, Općini Ernestinovo i Savez izviđača Hrvatske i njihovoj sinergiji s OS Javorovcima u provedbi dva projekta: Izviđački koraci za održivi razvoj i Budi i Ti TDRAV(ko) Skaut.
Više od 110 sudionika Izviđačkog Kampa Ernestinovo, koji svake godine organiziramo povodom Dana planete Zemlja, stvorili su zajedno još jedno predivno izviđačko sjećanje. Na kampu su sudjelovali djeca i mladi te izviđači iz Ernestinova, Laslova, Valpova, Požege, Splita i Osijeka.

I to nije sve????
Naši izviđački gosti iz Niša i Obrenovca svojim su sudjelovanjem na kampu doprinijeli jačanju međunarodne suradnje i stvaranju boljeg svijeta.
Hvala STV 🙂
Podijeli s prijateljima:
X